Wij horen graag van u hoe u onze diensten heeft ervaren

Wij zouden het erg waarderen als u een review schrijft nadat wij bij u een elektrotechnische installatie geplaatst, onderhouden of gerenoveerd hebben. Niet alleen geeft dit ons de mogelijkheid om onze service nog beter te maken, maar ook helpt dit andere mensen die een elektricien zoeken met hun zoektocht.

Nadat u uw review heeft geschreven zal deze nog niet direct zichtbaar zijn op onze website. Wij verifiëren eerst of uw naam, e-mailadres en factuurnummer overeenkomen met onze administratie. Dit doen wij om nep recensies te voorkomen. Indien de gegevens overeenkomen, zullen wij uw recensie spoedig op de website plaatsen.

In uw recensie zal enkel uw naam zichtbaar zijn, aangevuld met uw beoordeling (1-5 sterren) en uw review. Uw e-mailadres en factuurnummer zullen niet worden gepubliceerd op onze website. Met het versturen van de review gaat u akkoord dat wij de recensie plaatsen op onze website, met vermelding van uw naam. Uiteraard kunt u hier ten aller tijden op terug komen, gelieve daarvoor ons te contacteren via mail: info@vanlaarhovenelektrotechniek.nl

Plaats een review!